VILKA ÄR VI? KONTAKT ANMÄLAN 🇬🇧

MWIS på Snöå Bruk 28 december 2020 – 4 januari 2021

Vinterveckan är tyvärr inställd

Det blir en musikvecka på Snöå Bruk utanför Dala Järna.

Med nuvarande regler och rekommendationer för sammankomster och körsång är musikveckan möjlig att genomföra, så vi planerar och tar nu emot anmälningar! Mycket kan vara precis som vanligt och en del blir annorlunda.

Alla våra ställningstaganden och åtgärder kommer att följa gällande lag och FHMs rekommendationer. Utrikes deltagare ansvarar för att respektive lands regler och begränsningar följs.

Repetitionerna behöver ske i större lokal än i lilla huset. Vi har fått lov att repetera i Järna kyrka, så en del av repetitionerna kommer sannolikt att förläggas dit, vilket gör att vårt vanliga schema kan behöva justeras. Vi önskar att de som kan tänka sig att ta med bilen till Snöå gör så, ange detta vid anmälan!

Konserten med publik i Dala Järna är fortfarande oviss, men på något sätt genomför vi den. I värsta fall blir konserten streamad utan publik.

Förläggning kommer att ske glesare än vanligt. De rum som har fyra bäddar kommer att beläggas högst två. Familjer (och liknande) som kan bo fler ihop, får rabatt. Denna glesare förläggning gör att vi måste minska max antal deltagare något, vilket i sin tur tyvärr gör att vi måste ta ut en lite högre avgift i år för att det hela alls skall gå ihop.

En del ogörliga aktiviteter kommer att kräva uppfinningsrikedom för att ersättas, t ex nyårkalassjungande och dans, så alla kreativa tankar kring detta välkomnas varmt!

Om du är en duktig körsångare, god notläsare och klarar att öva in musik i ett snabbt tempo, så är du välkommen att delta.

Veckan börjar måndagen den 28 december kl. 17 med middag. En första genomgång av årets program sker redan samma kväll. Veckan avslutas den 4 januari efter frukost.

Richard Cooke kommer som tidigare år att leda kören och Richard Pearce från London är pianist och organist.

Årets repertoar:

Programmet övas in under veckan och framförs i konsert på något sätt!

Förutom att öva på konsertprogrammet kommer vi att tillsammans ordna soaréer och nattcaféer där vi träffas under gemytliga former, musicerar eller bara umgås. På nyårsafton blir det fest med nyårssupé och firande av det nya året.

Det kommer troligtvis att bli en mycket begränsad möjlighet att ta emot gäster för nyårsfirandet.

Inkvarteringen på Snöå Bruk sker främst i fyrbäddsrum där vi i år inte utnyttjar dem för mer än två boende. Familjer (o.dyl) som kan bo fler ihop, får rabatt.

Priser:

Priserna inkluderar helpension inklusive en nyårssupé samt en festmåltid efter avslutad konsert. Alkoholhaltig dryck ingår ej.

Lakan och handdukar tas med, men går också att hyra för en extraavgift (120 kr). Markera detta i anmälningsformuläret.

Det tillkommer också en kostnad för noter på 100:-. Om du redan har några av noterna, ange detta när du anmäler dig, så drar vi av motsvarande belopp.

Sångpedagog Mattias Svensson kommer även i år. Mattias kommer att sjunga i kören och på ledig tid ge 30-minuters sånglektion för dem som vill. Du kan själv styra vad du vill arbeta med som exempelvis stöd, uthållighet, klang, volym etc. Detta kostar 200:-/halvtimme och betalas direkt till honom på veckan. Mattias vill ha en indikation på hur många det kan bli. När du anmäler dig, skriv detta i fältet för övriga meddelanden.

Anmälan sker via webbformuläret senast 15 november. OBSERVERA: Vänta tills du får meddelande från oss innan du betalar deltagaravgiften plus ev. tillkommande avgifter (noter, lakan, dubbelrum) till föreningens plusgiro 183 48 33-4 (Music Weeks in Sweden).

Om du måste avanmäla dig är det viktigt att du meddelar oss detta så snart du kan. Om avbokningen kommer mycket sent, kommer vi att behöva ta ut en avgift. Självklart ger alla corona-liknande symptom rätt till avbokning vid vilken tidpunkt som helst.

Mer information kommer att skickas ut i december till den e-postadress du har uppgivit.

Välkommen till musikveckan!

Styrelsen för Music Weeks in Sweden