VILKA ÄR VI? KONTAKT ANMÄLAN 🇬🇧

Music Weeks in Sweden på Fridhems Folkhögskola 26 juli – 2 augusti 2020

OBS: sommarveckan 2020 har blivit inställd

Information i Covid-19-tider

Nu är det dags att tänka på årets sommarvecka och tills vi får reda på något annat, planerar vi att genomföra musikveckan på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Vi kommer att hålla er underrättade. Vi håller oss underrättade om gällande rekommendationer men eftersom vi lever i ett tillstånd av osäkerhet kommer anmälan att gå till på följande sätt:

Givetvis gäller det här, som i övriga samhället, att du inte kan närvara om du har symptom på luftvägsinfektion eller förkylning. Vi förstår att det innebär att någon kanske måste avanmäla sig sent.

Information om veckan

Om du är en duktig körsångare, god notläsare och klarar att öva in musik i ett snabbt tempo, så är du välkommen att delta.

Veckan börjar söndagen den 26 juli kl. 17:00 med middag. En första genomgång av årets program sker redan samma kväll. Veckan avslutas den 2 augusti efter frukost.

Richard Cooke kommer att leda kören som vanligt och Richard Pearce från London är vår eminenta pianist och organist.

Årets repertoar:

Programmet övas in under veckan och framförs i Lunds domkyrka lördagen den 1 augusti kl. 17:00.

Förutom att öva på konsertprogrammet kommer vi att tillsammans ordna soaréer och nattcaféer där vi träffas under gemytliga former, musicerar eller bara umgås. På onsdagen blir det grillfest och naturligtvis konsertfest efter konserten – oftast med dans till levande musik.

Inkvarteringen på Fridhem består av enkelrum, dubbelrum och familjerum.

Priser

Priserna inkluderar helpension inklusive grillkväll samt en festmåltid efter avslutad konsert. Dryck (med alkohol) ingår ej.

Lakan och handdukar tar du själv med, men det går också att hyra för en extraavgift (120 kr). Markera detta i anmälningsformuläret.

Det tillkommer också en kostnad för noter på 150:-. Om du redan har några av noterna, ange detta när du anmäler dig, så drar vi av motsvarande belopp.

Vi fortsätter det goda initiativet med frivilliga sånglektioner. Denna vecka kommer sångpedagog Mattias Svensson och körledare Antonia Nordstöm. Mattias kommer att sjunga i kören och på ledig tid ge 30-minuters sånglektion för dem som vill. Antonia leder ungdomskören, sjunger i kören och kommer även hon att ge sånglektioner. Du kan själv styra vad du vill arbeta med som exempelvis stöd, uthållighet, klang, volym etc. Detta kostar 200:-/halvtimmen och betalas direkt till den du tar lektion av på veckan. Vi skulle vill ha en indikation på hur många det kan bli. När du anmäler dig, skriv detta i fältet för övriga meddelanden.

Principiell anmälan sker via webbformuläret senast 20 juni, men fyll gärna i tidigare så att vi har en indikation på vilka som tänker komma. Bekräftelse i början av juli. Betala först sedan du har fått bekräftelse från oss, men var då snabb! Betala då deltagaravgiften plus ev. tillkommande avgifter (noter, lakan) till föreningens plusgiro 183 48 33-4 (Music Weeks in Sweden) Glöm inte att ange vem betalningen avser!

Om du måste avanmäla dig är det viktigt att du meddelar oss detta så snart du kan. Om avbokningen kommer mycket sent, kommer vi att behöva ta ut en avgift. OBS: utebliven betalning godkänns inte som avbokning!

Mer information kommer att skickas ut i efter hand till den e-postadress du har uppgivit.

Välkommen till musikveckan!

Styrelsen för Music Weeks in Sweden